Mijn eerste blog!

23 augustus 2019

Yes, daar is ‘ie dan! Mijn eerste blog. Na een klein jaar rond te hebben gelopen met het gevoel dat ik iets moest doen met mijn passie voor groener leven en eten (maar wat dan?), heeft mijn idee nu eindelijk vorm gekregen. Als echte blogmaagd heb ik nog een heleboel te leren over de wondere wereld van webhosting, maar met hier en daar een beetje hulp van mijn schoonbroer (dankjewel Wouter!) komt dat vast helemaal goed.

Aaah, spannend!

Als veganist en professioneel vertaler was de stap naar een eigen blog niet onlogisch, maar toch vond ik het wel een dingetje om de eerste stap te zetten. Er zijn tenslotte al eindeloos veel hele goede blogs over veganisme en duurzaamheid – hoe ga je daar ooit mee competen? Maar toen bedacht ik me waarom ik dit ook alweer wilde doen: om mijn hobby te delen met iedereen die het interessant vindt. Vleeseters, vegans, wereldverbeteraars en mensen die ‘gewoon nieuwsgierig’ zijn, iedereen is welkom. Ik ben allang blij als mijn blog door meer mensen dan alleen mijn moeder bezocht wordt, haha.

Waar ga ik dan allemaal over bloggen?

Nou, eigenlijk over alles wat met bewuster leven en plantaardig eten te maken heeft. Ik houd het lekker breed, want dat is het ook. Je kunt op alle vlakken van je leven verduurzamen, dus – gelukkig voor mij – schrijfmateriaal genoeg. Op deze blog deel ik graag mijn ontdekkingen, tips en recepten met je. Take what you need, leave what you don’t (zoals mijn favoriete yoga-instructrice Yoga with Adriene altijd zegt).

En nu…

Mijn notitieboekje staat in ieder geval al vol leuke ideeën, en ik heb onwijs veel zin om lekker te gaan schrijven. Ik ben de keuken al ingedoken om een paar lekkere recepten te maken, dus ik schat zo in dat je niet heel lang hoeft te wachten tot mijn volgende blog online komt!

Stay tuned!

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply Ellis 28 augustus 2019 at 9:30 pm

  Gefeliciteerd met je eerste blog. Officieel nu meer lezers dan alleen je moeder. 😉

  Succes met het bloggen!

  • Reply floorsgroenehoekje 28 augustus 2019 at 9:36 pm

   Hahaha, missie geslaagd! Dankjewel Ellis!

 • Reply Karin 28 augustus 2019 at 10:45 pm

  Leuk Floor! Ik ga natuurlijk ook meelezen. Het begin is veelbelovend!

  • Reply floorsgroenehoekje 29 augustus 2019 at 7:56 am

   Lief, dankjewel! 🙂

 • Reply Patty 29 augustus 2019 at 8:44 am

  Ziet er super uit Floor, wat een mooi concept!
  Ik ben als moeder heel blij dat ik meelezers krijg al twijfel ik er niet over dat dat er veel zullen worden 😊
  Ziet er heel leuk uit, ik kijk uit naar het vervolg!

  • Reply floorsgroenehoekje 29 augustus 2019 at 2:17 pm

   Dankje! Al heb jij natuurlijk al een sneak preview gehad. 😉

 • Reply Hans 29 augustus 2019 at 10:11 am

  Ik ben heel benieuwd wat er allemaal komen gaat. Veel succes met je nieuwe blog

  • Reply floorsgroenehoekje 29 augustus 2019 at 2:19 pm

   Dankjewel! Xxx

 • Reply Andrea Slob 1 september 2019 at 7:18 pm

  Super goed bezig Floor! Ik ga de uitdaging aan om te proberen een keer één van jouw recepten hier thuis op tafel te toveren. Wie weet krijg ik Frits wel zo gek.😜 Ik ben ook heel benieuwd naar de andere blogs over groener leven! Ik houd je in de gaten.

  • Reply floorsgroenehoekje 1 september 2019 at 8:12 pm

   Aaah leuk, ik ben benieuwd wat het gaat worden!

  Leave a Reply